Myynti: 020 743 5975 • Vaihde: 020 743 5960

Yrittäjän päivä 5.9.2023

Hyvää Yrittäjän päivää kaikille yrittäjille ja yrityksille!

Yrittäjän päivä 5.9.2023

Elkris Oy on suomalainen yritys, jonka tarina juontaa juurensa vuoteen 1985. Se ei ole vain työkalujen ja tarvikkeiden myyjä, valmistaja ja maahantuoja rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaisille – se on tarina sitoutuneisuudesta laatuun, innovaatioista ja sukupolvet ylittävästä perinteestä.

Vuonna 1985 silloinen toimitusjohtaja, visionääri Risto Salmi, oli seuraamassa sähköasentajan työskentelyä omakotitalonsa työmaalla. Hän huomasi tarpeen paremmille työkaluille – työkaluille, jotka eivät vain suorittaisi tehtäviä, vaan tekisivät sen tehokkaammin ja helpommin. Tästä tarpeesta kumpusi ajatus, joka muovaisi koko yrityksen tulevaisuuden. Ideasta kiteytyi Vetari-vetojousi, joka nousi nopeasti sähköasentajien suosikiksi.

Nykyään lähes nelikymppinen Elkris Oy on Suomessa arvostettu ja luotettava kotimainen toimija, joka tarjoaa kattavaa palvelua työkalu- ja tarvikealalla. Palvelemme asiakkaitamme täyden palvelun periaatteella, pyrkien vastaamaan kaikkiin heidän työkalu- ja tarvikehankintatarpeisiinsa. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri projekti.

Hyvää Yrittäjän päivää kaikille yrittäjille ja yrityksille!

Marko Salmi 
Elkris Oy
toimitusjohtaja

05.09.2023