Sivun ylälaita
Lupauksemme

PalveluLaatuVarmuusNopeus

Palvelu
Erinomaista asiakaspalvelua lujalla asenteella.

Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme laadukkaampaan suuntaan.

Laatu
Luotettava laatu on kaiken toimintamme perusta.

Panostamme vahvaan laatuosaamiseen ja meillä on pitkä kokemus ammattityökalujen valmistamisesta sekä maahantuonnista. Käytämme omien tuotteidemme valmistuksessa parhaita mahdollisia raaka-aineita ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaa omalta osaltaan palvelumme korkean laadun.

Elkrisin palvelut ja tuotteet kehittyvät asiakastarpeiden kautta. Suuri asiakaskanta ja erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteet on luotu avoimella vuorovaikutuksella ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisella ja heidän liiketoimintansa ymmärtämisellä.

Varma
Teemme sen minkä lupaamme, ammattitaidolla ja aikataulussa.

Toimintamme lähtökohtana on hoitaa tarviketilaukset asiakkaallemme sovitusti helpolla ja joustavalla tavalla. 
Toimitamme tilauksenne ajallaan ja huolellisesti, sillä ei ole kenenkään edun mukaista lähteä myöhemmin korjaamaan virheitä.

Tuotteemme ovat vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja laadukkaita työkaluja. 
Toimintavarmuus ja käytettävyys ovat pääkriteerit työkaluille, jotta ne pääsevät valikoimaamme.

Me tunnemme tuotteemme.

NopeA
Toimitamme tuotteemme tarvittaessa suoraan työmaalle

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomen. Kuljetamme tilaamanne tuotteet suoraan myös rakennuksille ja työmaille. Tämä auttaa töiden katkeamattomaan tekemiseen. Lisäksi omat automme kuljettaa tuotteita laajalle alueelle pääkaupunkiseudulla. Tässä onnistumme vahvan ja kattavan varaston, pitkälle kehitettyjen tilausjärjestelmiemme ja oman logistiikan avulla. 

Kysy myyjiltä lisää!

Lupauksemme

PalveluLaatuVarmuusNopeus

Elkristoolsissa uskomme, että asiakkaidemme menestys on myös meidän menestyksemme. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua ja tukea. Elkristoolsin kanssa sinä voit keskittyä olennaiseen - työhösi. Me huolehdimme kaikesta muusta.
Palvelu
Erinomaista asiakaspalvelua lujalla asenteella.

Elkristoolsissa asiakas on keskiössä. Uskomme erinomaisen asiakaspalvelun olevan avainasemassa menestyksessämme. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme reippaasti ja tehokkaasti ratkaisuja heidän haasteisiinsa.

Pyrimme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Tämä tarkoittaa, että kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita tarkasti ja pyrimme löytämään heille parhaan mahdollisen ratkaisun. Työskentelemme tehokkaasti ja pyrimme saamaan asiat tehtyä nopeasti ja sujuvasti.

Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme laadukkaampaan suuntaan. Uskomme, että jatkuva kehittyminen on tärkeää. Siksi rohkaisemme asiakkaitamme antamaan meille palautetta kokemuksistaan. Käytämme tätä palautetta parantamaan palvelujamme ja varmistamaan, että ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi valita Elkristoolsin palvelu?

 • Reippaasti ja tehokkaasti ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin
 • Suoriudumme jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein
 • Arvostamme palautetta ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti
 • Asiakas on keskiössä

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!

Laatu

Luotettava laatu on kaiken toimintamme perusta.

Pitkän kokemuksemme ja vahvan laatuosaamisemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia työkaluja ja tarvikkeita kaikille aloille.

Käytämme parhaita materiaaleja ja ammattitaitoista työvoimaa.

Oman VETARI -tuotemerkkimme valmistuksessa käytämme ainoastaan parhaita mahdollisia raaka-aineita ja komponentteja. Ammattitaitoinen- ja osaava henkilöstömme takaa, että tuotteemme täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Laaja valikoima ja jatkuva kehitys

Tarjoamme laajan valikoiman työkaluja ja tarvikkeita eri aloille, kuten rakentamisen, talotekniikan, teollisuuden ja kunnossapidon ammattilaisille. Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja kehitämme tuotevalikoimaamme asiakastarpeiden mukaisesti.

Avoin vuorovaikutus ja asiakaskeskeinen lähestymistapa

Suuri asiakaskuntamme ja erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat syntyneet avoimen vuorovaikutuksen ja asiakaskeskeisen lähestymistavan ansiosta. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme tarjoamaan heille parhaan mahdollisen palvelun.

Miksi valita Elkristools?

 • Laadukkaat työkalut ja tarvikkeet
 • Laaja valikoima eri aloille
 • Jatkuva kehitys asiakastarpeiden mukaisesti
 • Avoin vuorovaikutus ja asiakaskeskeinen lähestymistapa
 • Pitkä kokemus ja vahva laatuosaaminen

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!

Varma

Elkristools - Sinun luotettava kumppanisi työkalutarpeisiin

Elkristoolsissa uskomme, että luotettavuus ja tehokkuus ovat avainasemassa menestyksessämme. Siksi olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme korkealaatuisia työkaluja ja tarvikkeita nopeasti ja luotettavasti.

Toimitukset aikataulussa ja huolellisesti

Hoidamme tilaukset asiakkaillemme sovitusti helpolla ja joustavalla tavalla. Toimitamme tilauksenne ajallaan ja huolellisesti, sillä emme usko virheiden korjaamiseen myöhemmin.

Laadukkaita työkaluja vaativiin olosuhteisiin

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita työkaluja, jotka on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Toimintavarmuus ja käytettävyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä kriteerejä työkalujen valinnassa.

Tuotetuntemus on valttimme

Me tunnemme tuotteemme läpikotaisin ja voimme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa ja apua heidän tarpeisiinsa sopivan työkalun löytämiseen.

Miksi valita Elkristools?

 • Luotettavat ja nopeat toimitukset
 • Laadukkaat työkalut vaativiin olosuhteisiin
 • Asiantunteva neuvonta ja apu
 • Tuotetuntemus

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!

NopeA

Elkristools - Sinun luotettava kumppanisi työkalujen ja tarvikkeiden parissa myös kuljetusten suhteen!

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin nopeat ja luotettavat toimitukset ympäri Suomen. Toimitamme tilaamanne tuotteet suoraan työmaalle tai toimipisteellenne, mikä auttaa töiden katkeamattomaan sujuvuuteen. Omat automme kuljettavat tuotteita laajalle alueelle pääkaupunkiseudulla ja yhteistyökumppaneidemme avulla varmistamme nopeat ja luotettavat toimitukset koko Suomeen.

Miksi valita Elkristoolsin kuljetuspalvelut?

 • Nopea ja luotettava toimitus suoraan työmaalle
 • Laaja varasto ja tehokkaat tilausjärjestelmät takaavat nopeat toimitukset
 • Oma logistiikka ja yhteistyökumppanit varmistavat luotettavat toimitukset koko Suomeen
 • Auttaa töiden katkeamattomaan sujuvuuteen

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!