Sivun ylälaita
Tuotemerkit
Edustamme useita eri tuotemerkkejä
VETARI ‚Äď ylivoimainen lajissaan
Sähköammattilainen tarvitsee asennustöissään asennuskaapelin vetämiseen tarkoitettua vetojousta. Sen tulee olla kestävä ja tehokas. Vetari-vetojousen kapasiteetti mahdollistaa useamman johtimen vedon kerralla vaikeissakin olosuhteissa.
VETARI on metallinen sydänlangalla vahvistettu vetojousi, joka ylivertaisen rakenteensa ansiosta on hyvin elastinen, mutta samalla tarvittavan jäykkä liikkuakseen jouhevasti hankalissakin putkissa. Rakenne mahdollistaa jäykkyyden säätämisen putkituksen mukaiseksi ja VETARI soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksi ontelorakenteissa.
Promat - laatu on tärkein
Yli 10 000 tuotteen Promat -valikoima tarjoaa lukuisia korkealaatuisia työkaluja ja tarvikkeita vaativiin työtehtäviin. Promat-tuotteet on valmistettu johtavien tuottajien toimesta tiukkojen laatuvaatimusten ja -tarkastusten mukaisesti kattaen DIN- ja ISO-standardit.
Milwaukee - huippulaatuiset työkalut ammattilaisille
Ylpeys ammattitaitoon. Kunnioitus rehelliseen ty√∂h√∂n. Omistautuminen muutoksien luomiseen. N√§m√§ ovat uskomuksia, jotka jaamme ammattimiesten ja ‚Äďnaisten kanssa.¬†
Laatu on tärkein prioriteetti. Alkaen sähkötyökalun ammattikäyttäjän tarpeiden ymmärtämisestä, laatu muodostuu ylivoimaisten tuotteiden, komponenttien ja prosessien suunnittelusta ja jatkuu korkeatasoisten materiaalien ja tarvikkeiden käytön muodossa.
MILWAUKEE¬ģ. Nothing but Heavy Duty.
Bosch

Bosch-konsernin sähkötyökaluliiketoiminta on maailman markkinajohtaja sähkötyökaluissa ja sähkötyökalujen tarvikkeissa. Vuonna 2011 se saavutti noin 3,8 miljardin euron liikevaihdon, josta 90 prosenttia tuli Saksan ulkopuolelta. Vuonna 2011 Bosch-sähkötyökaluliiketoimiala työllisti keskimäärin 19 000 työntekijää 35 toimipaikassa maailmanlaajuisesti.

T√§rkeimm√§t menestystekij√§t ovat innovaatiovoima ja nopeus. Bosch tuo markkinoille vuosittain yli 100 uutta s√§hk√∂ty√∂kalua. Toimialan vuoden 2011 liikevaihdosta 39 prosenttia muodostui tuotteista, jotka ovat olleet markkinoilla alle kaksi vuotta. Boschin s√§hk√∂ty√∂kaluliiketoiminnan kaikki viisi liiketoimintasegmentti√§ ‚Äď k√§sik√§ytt√∂iset s√§hk√∂ty√∂kalut, p√∂yt√§koneet, tarvikkeet, mittalaitteet ja s√§hk√∂k√§ytt√∂iset puutarhaty√∂kalut ‚Äď kasvoivat markkinoita nopeammin.

Makitan tuotevalikoima on laaja

Heillä on valmistuksessaan yli 1000 erilaista mallia.

Japanilainen Makita Corporation on jo 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi.

Knipex - Pihtien asiantuntijat

Vähemmän on enemmän: keskitymme vain yhteen ainoaan tuoteryhmään ja saavutamme näin havaittavia etuja mitä tulee laatuun ja tehokkuuteen.

Siksi KNIPEX on tänään maailman johtava pihtimerkki.

Knipex-pihtejä käyttäviä asiakkaita on yli 100 maassa - käyttäjämäärät ovat voimakkaasti nousussa.

Laatu ratkaisee

Työkalujemme teho, käyttöikä ja ergonomia on suunniteltu ammattimaisten käyttäjien korkeiden odotusten mukaan.

Siksi panostamme erittäin voimakkaasti korkealuokkaisiin materiaaleihin ja moderniin valmistustekniikkaan.

Noin 1.000 tuotteen ohjelma mahdollistaa optimaalisen valinnan kaikille käyttäjille - myös moderneilla käyttöaloilla kuten aurinkovoimatekniikka, tuulienergia ja ilmailu.

Innovaatioita ideapajasta

Edistyksemme ja edelleen kehityksemme huolehtivat alituisesti paremmista työtuloksista ja parantavat käyttäjän saamaa hyötyä.

Näin helpotamme ja nopeutamme käyttäjiemme päivittäistä työtä pihtien parissa ja teemme siitä turvallisemman.

Onnistumme kerta toisensa jälkeen kehittämään uutuuksia, jotka asettavat alalle uudet standardit.

Blåkläder - oikein puettu, turvallisesti ja siististi. Sisältä ja ulkoa.

Kun tehdään jotakin, jonka täytyy kestää sekä kovaa kulutusta että melkeinpä mitä tahansa, joudutaan miettimään tarkkaan. Ei riitä, että valitaan parhaat materiaalit ja komponentit. Pitää myös ajatella kokonaisuutta, samanaikaisesti, kun ollaan tarkkoja yksityiskohtien kanssa. Jos näin toimitaan, on lopputulos hyvä.

Blåkläderin vahvuus on kehittää tuotteita, jotka tekevät arkipäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Oikein puettu, turvallinen ja siisti, sisältä ja ulkoa.

Yksi Ruotsin suurimmista työvaatevalmistajista

Blåkläder on valmistanut ja toimittanut ammattiasusteita vuodesta 1959 pääasiassa Ruotsin markkinoille. Tänään Blåkläder kuuluu Ruotsin johtaviin raskaan sarjan ammattiasuvalmistajiin. Blåkläder valmistaa vuosittain lähes 2 miljoonaa vaatekappaletta omilla tehtaillaan. Suomessa Blåkläder on yksi markkinoiden nopeiten kasvavista työvaatemerkeistä.

Sievi - Jalkojen hyvinvointi on pääasia

Työtehtävien ja työskentelyolosuhteiden mukaan oikein valitut jalkineet ovat merkittävä osa työssä viihtymistä ja työturvallisuutta. Tärkeintä on, että jalkasi viihtyvät niissä mukavasti viikosta ja kuukaudesta toiseen. Tarpeet markkinoilla ovat erilaisia, työtehtävät, mieltymykset ja olosuhteet muuttuvat. Siksi jalkasi ovat meille pääasia. Pohjois-Euroopan johtavana turva- ja ammattijalkineiden valmistajana kehitämme jalkinemallistoomme jatkuvasti parempia ominaisuuksia. Meille myös jalkineiden ulkonäkö on haaste. Hyvännäköisiä ja jalkaansopivia jalkineita pitää ihan mielikseen. Vuoden 2012 tuotekuvastosta löydät Sievin jalkineet useimpiin työtehtäviin ja parempaan työviihtyvyyteen. Vedä jalkaasi Sieviläiset. Edelläkävijä kulkee omia polkujaan.

Laatu ja ympäristö

Sievin jalkineet valmistetaan Suomessa suomalaisen työn laadukkain ottein. Tästä todisteena Sieville on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo yli 95 vuotta.

Sievi on eurooppalainen edelläkävijä tuotteidensa ja toimintansa kehittämisessä. Sievi sai Pohjois-Euroopan ensimmäisenä turvajalkinevalmistajana sertifioidun laatujärjestelmän. Sievi toimii kattavan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti ja se sai ensimmäisenä pohjoismaisena turvajalkinevalmistajana CE -merkinnän käyttöoikeuden. Nämä molemmat, jalkineiden laatua ja niiden ominaisuuksia koskevat merkinnät takaavat Sievin asiakkaille aina heidän tilaustensa mukaiset ja korkeatasoiset tuotteet.

Pohjois-Euroopan johtava turvajalkinevalmistaja Sievin Jalkine Oy on ottanut käyttöön ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO 14001 -standardiin. Sievin Jalkine Oy:n ympäristöjärjestelmä on Suomen Standardisoimisliiton tarkastama ja hyväksymä. Ympäristöjärjestelmä kattaa Sievi-Yhtiöiden koko toiminnan Sievissä ja Oulaisissa sekä konsernin myyntiyhtiöiden henkilöstön koulutuksen ja tiedonkulun varmistamisen yhtiön ja asiakkaiden sekä alihankkijoiden välillä niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Fluke

Fluke Corporation on maailman johtava elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja, jakelija ja huoltaja.

Fluke on ollut mukana määrittämässä ja kehittämässä alan ainutlaatuisia tekniikoita aina perustamisvuodestaan 1948 saakka.

Yhtiö tarjoaa testi- ja vianhakuratkaisuja, joista on tullut kriittisiä tekijöitä valmistus- ja huoltoteollisuudessa. Jokainen uusi tuotantolaitos, toimisto tai sairaala on uusi potentiaalinen Fluken tuotteiden käyttäjä.

Fluken laitteet ja sovellukset teollisuuden elektroniikan asennuksesta, kunnossapidosta ja huollosta tarkkuusmittaukseen ja laadunvalvontaan auttavat pitämään kansainvälisen liiketoiminnan ja teollisuuden käynnissä. Tyypillisiä asiakkaita ja käyttäjiä ovat teknikot, insinöörit, metrologit, lääketieteen laitevalmistajat ja tietokoneverkkojen ammattilaiset, joiden työn tulokset ja osaaminen riippuvat käytettävissä olevista mittauslaitteista ja -tiedoista.

Fluke on saavuttanut ensimmäisen tai toisen sijan jokaisella markkina-alueella, jolla se on kilpaillut. Flukella on hyvä maine kannettavien, vankkojen, turvallisten, helppokäyttöisten ja korkealaatuisten tuotteiden valmistajana.

Kärcher - Huipputekniikkaa puhdistamiseen

Esimerkkejä Kärcherin teknisestä etumatkasta on useita: yhdistelmäkoneiden telaharjat moninkertaistavat puhdistustehon haastavilla lattiapinnoilla tavanomaista puhdistuslaikkaa suuremman pintapaineen ja pyörimisnopeuden ansiosta. Painepesureiden saralla alan markkinajohtajan valttina on tehokas, monissa riippumattomissa testeissä kehuttu suutinteknologia, joka tuottaa tasaisen vahvan pintapaineen ja erinomaisen puhdistustuloksen.

Kuumavesipesureissa ainutlaatuinen pesurinsuojajärjestelmä suojelee pesurin lämmityskierukkaa vedessä olevan kalkin haurastuttavalta vaikutukselta. Nämä ja monet muut innovatiiviset ratkaisut takaavat asiakkaalle tehokkaan ja luotettavan toiminnan sekä parhaan vastineen rahalle.

Klauke

Klauke tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotteita ja palveluja tuotemerkeillä Klauke ja Greenlee. Klauke-tuotemerkin alla on sähkö-, LVI-, autoalojen tuotteita. Näitä tuotteita ovat pääasiassa sähköliitinjärjestelmien kaapelikengät sekä niihin liittyvät puristus-, leikkaus- ja käsityökalut. Greenlee-tuotemerkki keskittyy yksinomaan sähköalan testaus- ja mittauslaitteisiin, kaapelien asennustarvikkeisiin sekä lävistystyökaluihin. Nämä kaksi tuotemerkkiä täydentävät hyvin tosiiaan ja antavat asiakkaalle merkittävää lisäarvoa, koska asiakas voi käyttää tuotteita koko työnkulussa.

Etumatkaa innovaatioilla

Innovatiivisena kumppanina asentajille, jälleenmyyjille ja teollisuudelle Klaukella on pitkä kokemus sähköalan komponenteista.

Klaukelle innovaatio tarkoittaa järjestelmällistä uusien ja käytännönläheisten ratkaisujen kehittämistä. Uudet ideat ja tuotekehitys perustuvat hyvin paljon vuorovaikutukseen loppukäyttäjien kanssa. Sinun toiveesi ja tarpeesi ovat perusta Klauken tuotekehitykselle.

Turvallisuutta ja luotettavuutta laadusta

Ensimmäisen luokan laatu on aina ollut itsestäänselvyys Klaukelle. Turvallisuuden, käyttäjäystävällisyyden ja kestävyyden kannalta kaikki Klauke-tuotteet täyttävät ja ylittävät korkeimmat laatuvaatimukset.

Klauke on sertifioitu ISO 9001 ja ISO/TS 16949 -standardien mukaan ja kaikki tuotteet täyttävät kansainväliset hyväksynnät.

Panasonic - älykkäitä sähkötyökaluja
Panasonic kehittää älykkäitä sähkötyökaluja vastaamaan ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin.
Työkalut on suunniteltu tuomaan työhön tehokkuutta ja ne toimivat vaativissakin olosuhteissa. Nyt Panasonic-sähkötyökalut ovat kehittyneet edelleen uudelle tasolle; mukana on pölyn- ja vedenkestävä mallisto, jonka teknologia on kansainvälisten standardien mukainen.
Tough Tool IP-tuotteet ovat suunniteltu olemaan nopeita ja tehokkaita, mukavia ja käteviä käyttää. Työkaluja on helppo pidellä väsymättä ja niiden suuri teho nopeuttaa porausta ja sahausta.
Zarges
Yli 500 mallia erilaisia tikkaita, työtasotikkaita, siirrettäviä telineitä, työtasoja, ylikulkusiltoja ja portaita. Valmistettu alumiinista teollisuudelle, yrityksille ja palvelusektorille, ammattilaisille sekä kotiin ja puutarhaan.
Tuotemerkit
Edustamme useita eri tuotemerkkejä
VETARI ‚Äď ylivoimainen lajissaan
Sähköammattilainen tarvitsee asennustöissään asennuskaapelin vetämiseen tarkoitettua vetojousta. Sen tulee olla kestävä ja tehokas. Vetari-vetojousen kapasiteetti mahdollistaa useamman johtimen vedon kerralla vaikeissakin olosuhteissa.
VETARI on metallinen sydänlangalla vahvistettu vetojousi, joka ylivertaisen rakenteensa ansiosta on hyvin elastinen, mutta samalla tarvittavan jäykkä liikkuakseen jouhevasti hankalissakin putkissa. Rakenne mahdollistaa jäykkyyden säätämisen putkituksen mukaiseksi ja VETARI soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksi ontelorakenteissa.
Promat - laatu on tärkein
Yli 10 000 tuotteen Promat -valikoima tarjoaa lukuisia korkealaatuisia työkaluja ja tarvikkeita vaativiin työtehtäviin. Promat-tuotteet on valmistettu johtavien tuottajien toimesta tiukkojen laatuvaatimusten ja -tarkastusten mukaisesti kattaen DIN- ja ISO-standardit.
Milwaukee - huippulaatuiset työkalut ammattilaisille
Ylpeys ammattitaitoon. Kunnioitus rehelliseen ty√∂h√∂n. Omistautuminen muutoksien luomiseen. N√§m√§ ovat uskomuksia, jotka jaamme ammattimiesten ja ‚Äďnaisten kanssa.¬†
Laatu on tärkein prioriteetti. Alkaen sähkötyökalun ammattikäyttäjän tarpeiden ymmärtämisestä, laatu muodostuu ylivoimaisten tuotteiden, komponenttien ja prosessien suunnittelusta ja jatkuu korkeatasoisten materiaalien ja tarvikkeiden käytön muodossa.
MILWAUKEE¬ģ. Nothing but Heavy Duty.
Bosch

Bosch-konsernin sähkötyökaluliiketoiminta on maailman markkinajohtaja sähkötyökaluissa ja sähkötyökalujen tarvikkeissa. Vuonna 2011 se saavutti noin 3,8 miljardin euron liikevaihdon, josta 90 prosenttia tuli Saksan ulkopuolelta. Vuonna 2011 Bosch-sähkötyökaluliiketoimiala työllisti keskimäärin 19 000 työntekijää 35 toimipaikassa maailmanlaajuisesti.

T√§rkeimm√§t menestystekij√§t ovat innovaatiovoima ja nopeus. Bosch tuo markkinoille vuosittain yli 100 uutta s√§hk√∂ty√∂kalua. Toimialan vuoden 2011 liikevaihdosta 39 prosenttia muodostui tuotteista, jotka ovat olleet markkinoilla alle kaksi vuotta. Boschin s√§hk√∂ty√∂kaluliiketoiminnan kaikki viisi liiketoimintasegmentti√§ ‚Äď k√§sik√§ytt√∂iset s√§hk√∂ty√∂kalut, p√∂yt√§koneet, tarvikkeet, mittalaitteet ja s√§hk√∂k√§ytt√∂iset puutarhaty√∂kalut ‚Äď kasvoivat markkinoita nopeammin.

Makitan tuotevalikoima on laaja

Heillä on valmistuksessaan yli 1000 erilaista mallia.

Japanilainen Makita Corporation on jo 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi.

Knipex - Pihtien asiantuntijat

Vähemmän on enemmän: keskitymme vain yhteen ainoaan tuoteryhmään ja saavutamme näin havaittavia etuja mitä tulee laatuun ja tehokkuuteen.

Siksi KNIPEX on tänään maailman johtava pihtimerkki.

Knipex-pihtejä käyttäviä asiakkaita on yli 100 maassa - käyttäjämäärät ovat voimakkaasti nousussa.

Laatu ratkaisee

Työkalujemme teho, käyttöikä ja ergonomia on suunniteltu ammattimaisten käyttäjien korkeiden odotusten mukaan.

Siksi panostamme erittäin voimakkaasti korkealuokkaisiin materiaaleihin ja moderniin valmistustekniikkaan.

Noin 1.000 tuotteen ohjelma mahdollistaa optimaalisen valinnan kaikille käyttäjille - myös moderneilla käyttöaloilla kuten aurinkovoimatekniikka, tuulienergia ja ilmailu.

Innovaatioita ideapajasta

Edistyksemme ja edelleen kehityksemme huolehtivat alituisesti paremmista työtuloksista ja parantavat käyttäjän saamaa hyötyä.

Näin helpotamme ja nopeutamme käyttäjiemme päivittäistä työtä pihtien parissa ja teemme siitä turvallisemman.

Onnistumme kerta toisensa jälkeen kehittämään uutuuksia, jotka asettavat alalle uudet standardit.

Blåkläder - oikein puettu, turvallisesti ja siististi. Sisältä ja ulkoa.

Kun tehdään jotakin, jonka täytyy kestää sekä kovaa kulutusta että melkeinpä mitä tahansa, joudutaan miettimään tarkkaan. Ei riitä, että valitaan parhaat materiaalit ja komponentit. Pitää myös ajatella kokonaisuutta, samanaikaisesti, kun ollaan tarkkoja yksityiskohtien kanssa. Jos näin toimitaan, on lopputulos hyvä.

Blåkläderin vahvuus on kehittää tuotteita, jotka tekevät arkipäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Oikein puettu, turvallinen ja siisti, sisältä ja ulkoa.

Yksi Ruotsin suurimmista työvaatevalmistajista

Blåkläder on valmistanut ja toimittanut ammattiasusteita vuodesta 1959 pääasiassa Ruotsin markkinoille. Tänään Blåkläder kuuluu Ruotsin johtaviin raskaan sarjan ammattiasuvalmistajiin. Blåkläder valmistaa vuosittain lähes 2 miljoonaa vaatekappaletta omilla tehtaillaan. Suomessa Blåkläder on yksi markkinoiden nopeiten kasvavista työvaatemerkeistä.

Sievi - Jalkojen hyvinvointi on pääasia

Työtehtävien ja työskentelyolosuhteiden mukaan oikein valitut jalkineet ovat merkittävä osa työssä viihtymistä ja työturvallisuutta. Tärkeintä on, että jalkasi viihtyvät niissä mukavasti viikosta ja kuukaudesta toiseen. Tarpeet markkinoilla ovat erilaisia, työtehtävät, mieltymykset ja olosuhteet muuttuvat. Siksi jalkasi ovat meille pääasia. Pohjois-Euroopan johtavana turva- ja ammattijalkineiden valmistajana kehitämme jalkinemallistoomme jatkuvasti parempia ominaisuuksia. Meille myös jalkineiden ulkonäkö on haaste. Hyvännäköisiä ja jalkaansopivia jalkineita pitää ihan mielikseen. Vuoden 2012 tuotekuvastosta löydät Sievin jalkineet useimpiin työtehtäviin ja parempaan työviihtyvyyteen. Vedä jalkaasi Sieviläiset. Edelläkävijä kulkee omia polkujaan.

Laatu ja ympäristö

Sievin jalkineet valmistetaan Suomessa suomalaisen työn laadukkain ottein. Tästä todisteena Sieville on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo yli 95 vuotta.

Sievi on eurooppalainen edelläkävijä tuotteidensa ja toimintansa kehittämisessä. Sievi sai Pohjois-Euroopan ensimmäisenä turvajalkinevalmistajana sertifioidun laatujärjestelmän. Sievi toimii kattavan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti ja se sai ensimmäisenä pohjoismaisena turvajalkinevalmistajana CE -merkinnän käyttöoikeuden. Nämä molemmat, jalkineiden laatua ja niiden ominaisuuksia koskevat merkinnät takaavat Sievin asiakkaille aina heidän tilaustensa mukaiset ja korkeatasoiset tuotteet.

Pohjois-Euroopan johtava turvajalkinevalmistaja Sievin Jalkine Oy on ottanut käyttöön ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO 14001 -standardiin. Sievin Jalkine Oy:n ympäristöjärjestelmä on Suomen Standardisoimisliiton tarkastama ja hyväksymä. Ympäristöjärjestelmä kattaa Sievi-Yhtiöiden koko toiminnan Sievissä ja Oulaisissa sekä konsernin myyntiyhtiöiden henkilöstön koulutuksen ja tiedonkulun varmistamisen yhtiön ja asiakkaiden sekä alihankkijoiden välillä niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Fluke

Fluke Corporation on maailman johtava elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja, jakelija ja huoltaja.

Fluke on ollut mukana määrittämässä ja kehittämässä alan ainutlaatuisia tekniikoita aina perustamisvuodestaan 1948 saakka.

Yhtiö tarjoaa testi- ja vianhakuratkaisuja, joista on tullut kriittisiä tekijöitä valmistus- ja huoltoteollisuudessa. Jokainen uusi tuotantolaitos, toimisto tai sairaala on uusi potentiaalinen Fluken tuotteiden käyttäjä.

Fluken laitteet ja sovellukset teollisuuden elektroniikan asennuksesta, kunnossapidosta ja huollosta tarkkuusmittaukseen ja laadunvalvontaan auttavat pitämään kansainvälisen liiketoiminnan ja teollisuuden käynnissä. Tyypillisiä asiakkaita ja käyttäjiä ovat teknikot, insinöörit, metrologit, lääketieteen laitevalmistajat ja tietokoneverkkojen ammattilaiset, joiden työn tulokset ja osaaminen riippuvat käytettävissä olevista mittauslaitteista ja -tiedoista.

Fluke on saavuttanut ensimmäisen tai toisen sijan jokaisella markkina-alueella, jolla se on kilpaillut. Flukella on hyvä maine kannettavien, vankkojen, turvallisten, helppokäyttöisten ja korkealaatuisten tuotteiden valmistajana.

Kärcher - Huipputekniikkaa puhdistamiseen

Esimerkkejä Kärcherin teknisestä etumatkasta on useita: yhdistelmäkoneiden telaharjat moninkertaistavat puhdistustehon haastavilla lattiapinnoilla tavanomaista puhdistuslaikkaa suuremman pintapaineen ja pyörimisnopeuden ansiosta. Painepesureiden saralla alan markkinajohtajan valttina on tehokas, monissa riippumattomissa testeissä kehuttu suutinteknologia, joka tuottaa tasaisen vahvan pintapaineen ja erinomaisen puhdistustuloksen.

Kuumavesipesureissa ainutlaatuinen pesurinsuojajärjestelmä suojelee pesurin lämmityskierukkaa vedessä olevan kalkin haurastuttavalta vaikutukselta. Nämä ja monet muut innovatiiviset ratkaisut takaavat asiakkaalle tehokkaan ja luotettavan toiminnan sekä parhaan vastineen rahalle.

Klauke

Klauke tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotteita ja palveluja tuotemerkeillä Klauke ja Greenlee. Klauke-tuotemerkin alla on sähkö-, LVI-, autoalojen tuotteita. Näitä tuotteita ovat pääasiassa sähköliitinjärjestelmien kaapelikengät sekä niihin liittyvät puristus-, leikkaus- ja käsityökalut. Greenlee-tuotemerkki keskittyy yksinomaan sähköalan testaus- ja mittauslaitteisiin, kaapelien asennustarvikkeisiin sekä lävistystyökaluihin. Nämä kaksi tuotemerkkiä täydentävät hyvin tosiiaan ja antavat asiakkaalle merkittävää lisäarvoa, koska asiakas voi käyttää tuotteita koko työnkulussa.

Etumatkaa innovaatioilla

Innovatiivisena kumppanina asentajille, jälleenmyyjille ja teollisuudelle Klaukella on pitkä kokemus sähköalan komponenteista.

Klaukelle innovaatio tarkoittaa järjestelmällistä uusien ja käytännönläheisten ratkaisujen kehittämistä. Uudet ideat ja tuotekehitys perustuvat hyvin paljon vuorovaikutukseen loppukäyttäjien kanssa. Sinun toiveesi ja tarpeesi ovat perusta Klauken tuotekehitykselle.

Turvallisuutta ja luotettavuutta laadusta

Ensimmäisen luokan laatu on aina ollut itsestäänselvyys Klaukelle. Turvallisuuden, käyttäjäystävällisyyden ja kestävyyden kannalta kaikki Klauke-tuotteet täyttävät ja ylittävät korkeimmat laatuvaatimukset.

Klauke on sertifioitu ISO 9001 ja ISO/TS 16949 -standardien mukaan ja kaikki tuotteet täyttävät kansainväliset hyväksynnät.

Panasonic - älykkäitä sähkötyökaluja
Panasonic kehittää älykkäitä sähkötyökaluja vastaamaan ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin.
Työkalut on suunniteltu tuomaan työhön tehokkuutta ja ne toimivat vaativissakin olosuhteissa. Nyt Panasonic-sähkötyökalut ovat kehittyneet edelleen uudelle tasolle; mukana on pölyn- ja vedenkestävä mallisto, jonka teknologia on kansainvälisten standardien mukainen.
Tough Tool IP-tuotteet ovat suunniteltu olemaan nopeita ja tehokkaita, mukavia ja käteviä käyttää. Työkaluja on helppo pidellä väsymättä ja niiden suuri teho nopeuttaa porausta ja sahausta.
Zarges
Yli 500 mallia erilaisia tikkaita, työtasotikkaita, siirrettäviä telineitä, työtasoja, ylikulkusiltoja ja portaita. Valmistettu alumiinista teollisuudelle, yrityksille ja palvelusektorille, ammattilaisille sekä kotiin ja puutarhaan.